YEREL
Giriş Tarihi : 01-03-2023 08:20   Güncelleme : 01-03-2023 08:31

ERCİŞ ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞINA CİHAT ÇELİK SEÇİLDİ

Erciş Ziraat Odası Başkanlığı seçimine tek aday olarak giren Cihat Çelik Oda Başkanı seçildi

ERCİŞ ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞINA CİHAT ÇELİK SEÇİLDİ

İlçemiz Erciş Ziraat Odası Başkanlığı genel kurul seçimleri mahalle temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Tek başkan adayı olarak seçime katılan Cihat Çelik başkan oldu.

Erciş Şoförler ve Otomobilciler Odası Çok Amaçlı Salonunda gerçekleşen seçime mahalle temsilcileri katıldı. Geçici divan başkanlığı seçiminin ardından kongre, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlandı. Daha sonra bir konuşma yapan TÜDKİYEB Genel Başkanı Nihat Çelik, oda olarak ilçeye yapmış oldukları hizmetleri aktardı. Çelik ülkemizin yaşadığı büyük deprem felaketlerinin tüm yurtta büyük yıkım ve hüsrana neden olduğudu dile getirdi. Çelik Depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet yaralılara acil şifalar ve yakınlarına da sabırlar diledi. Amaçlarının ilçeyi tarım ve hayvancılık alanında daha da ileriye götürmek olduğunu anlatan Çelik, her zaman çiftçinin, üreticinin yanında yer alacaklarını söyledi.


Konuşmanın ardından seçimlere geçildi. Tek aday olarak seçime giren Cihat Çelik, delegelerin tamamının oyunu alarak Erciş Ziraat Odası Başkanlığına seçildi.
Salih Yiğit

AdminAdmin