GÜNCEL
Giriş Tarihi : 17-03-2023 08:06   Güncelleme : 17-03-2023 08:22

ERCİŞ TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANLIĞI TARAFINDAN 7. MESLEK GRUBU İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI...

Erciş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı tarafından 7. Meslek Grubu istişare toplantısı düzenlendi.

ERCİŞ TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANLIĞI TARAFINDAN 7. MESLEK GRUBU İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI...

İlçemiz Erciş Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Erciş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Murat İzgi, Oda Kurulu ve Meclis Üyeleri, Ziraat Odası Başkanı, Ziraat Baskası ve Deniz Bank Müdürleri ve çok sayıda Ercişli esnaflar katıldı.

Toplantının amacını açıklayan bir konuşma yapan Oda Başkanı Murat İzgi deprem ve sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşları da unutmayarak başsağlığı dileyerek bu toplantının amacının karşılıklı fikir alışverişi ve esnafların sıkıntılarının  oda temsilcilerine bildirilmesi olduğunu dile getirdi.

Toplantıya katılan esnaflar da ilçemizdeki sıkıntıları dile getirerek bu sıkıntıların ortadan kaldırılması için yapılabilecek çalışmaları dillendirildi.Özellikle Organize Sanayi Bölgesindeki ısınma, yol, kavşak, ışıklandırma ve kiralanmış ama herhangi bir faaliyet gösterilmeyen dükkanlar için çalışmaların yapılması istendi.

İlçedeki doğalgaz dağıtım şirketinin de bir proje kapsamında değilde kişiye özel hatların çekilmesi konusunda da esnafların rahatsızlıkları oda temsilcilerine bildiril. 

Ayrıca Erciş Mezbahanenin çalışma ruhsatının olmamasından kaynaklı olarak Şab hastalığından dolayı buranında kapalı olması nedeniyle kesime gidecek hayvanların kesilemediği ve hayvancılıkla uğraşan çifçilerin sıkıntıları da dillendirildi.

Oda temsilcileri de bildirilen tüm sıkıntıları not alarak sıkıntıların giderilmesi için gerekli merci ve kurumlarla iletişime geçileceklerini nelirttiler.

Toplandı katılımcıların toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

Salih Yiğit

AdminAdmin